Sport & Vrijetijd

Wie wint de strijd om de mooiste buurtversiering tijdens Carnaval in Denekamp?

Denekamp staat op het punt om weer omgetoverd te worden tot een kleurrijk carnavalsdorp, en de strijd om de beste buurtversiering barst weer los! Elk jaar gaan buurten langs de optochtroute de creatieve uitdaging aan om de titel van 'mooiste buurtversiering' in de wacht te slepen, en dit jaar belooft het spannender dan ooit te worden.

Prijzenpot uitgebreid

Dit jaar is er extra reden voor buurten om hun best te doen, want de prijzenpot is flink gevuld én uitgebreid! "Het doel van deze prijs is om bewoners van de straten aan de optocht op alle mogelijke manieren te ondersteunen bij het versieren van hun straat voor en tijdens de carnaval en op die manier een bijdrage te leveren ter vergroting van het gemeenschappelijke carnavalsgevoel", aldus Niels Veldschoten, voorzitter Optochtcommisie CV de Köttelpeer’n. 

De mooist versierde buurt kan ook dit jaar weer rekenen op de felbegeerde buurtversieringprijs. Op zaterdag 10 februari zal de jury voor aanvang van de optocht een ronde maken langs de route.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking na afloop van de carnavalsoptocht. 

• 1e prijs: € 250

• 2e prijs: € 175

• 3e prijs: € 125

• 4e prijs: €   75

• 5e prijs: €   50 

Meedoen?

Woon je langs de optochtroute? Trommel dan je buren op, brainstorm over de meest originele ideeën en ga voor die felbegeerde winst! Aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.kottelpeern.nl.