Sport & Vrijetijd

Wandelgroep voor alleenstaanden

LOSSER - De wandelgroep voor alleenstaanden had onlangs hun jubilieum. Al vijf jaar wordt deze activiteit georganiseerd door Annet Boin en Miranda Elferink-Blokhuis. Ze gaan vier keer per jaar met alleenstaanden een wandeling maken en aansluitend koffiedrinken met iets lekkers erbij. Altijd zoeken ze weer een leuke locatie in de gemeente Losser. 

Omdat het een bijzondere ochtend was zijn ze begonnen met koffie en huisgemaakte cake met aardbeien bij Pannenkoekhoes De Stroper in De Lutte op het heerlijke terras. Aansluitend zijn ze samen een uurtje gaan wandelen. Bij terugkomst werd er een lekker drankje gedronken en een heerlijke pannenkoek gegeten. Het was weer fijn om bij elkaar te zijn. Ieder met zijn eigen verhaal en rugzak.

Bij de afsluiting konden ze ieder een hart gevuld met heerlijke karamel zeezout pindarotsjes meegeven gemaakt door boerin Linda uit Losser.

De mensen betalen een eigen bijdrage, maar door een mooie donatie van kringloopwinkel Ketelhuis kunnen ze net weer deze extra’s organiseren, waarvoor ze allemaal erg dankbaar zijn! Het was weer een ochtend met een gouden randje!

Uw reactie