Sport & Vrijetijd

Voorjaarstoernooi Denekamp-Jeu de Boules 2024

DENEKAMP - De leden van Denekamp-Jeu de Boules hebben dinsdag 28 mei een gezellige middag en vooravond gehad. Onder mooie weersomstandigheden werd het Voorjaarstoernooi voor eigen leden gespeeld. 

De middag begon een uur later dan de leden gewend waren (15.00 uur i.p.v. 14.00 uur). Dit kwam doordat aansluitend aan het toernooi een heerlijk buffet was geregeld.

Aan het toernooi namen achttien leden deel. Er werden drie rondes gespeeld. Na de tweede ronde werd er een pauze ingelast en kon men een kop koffie of thee met een koekje nuttigen. Na de derde ronde konden de deelnemers een drankje nuttigen op kosten van de vereniging. Hierna kon de stand worden opgemaakt van de drie speelrondes.

De eerste prijs ging naar Els Derksen, de tweede prijs naar Betsie van Ommen en de derde prijs naar Pauli Bult. Het was een zeer geslaagde middag/avond en, volgens de leden, zeker voor herhaling vatbaar. Mede door de mooie weersomstandigheden dus geslaagd.

Nieuwe leden

De vereniging kan zeker nieuwe leden gebruiken. De speeldagen zijn dinsdag-, donderdag- en zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur (vijf minuten voor aanvang aanwezig i.v.m. loting wie tegen wie speelt). En de zomermaanden wordt er niet op donderdagmiddag gespeeld maar op donderdagavond vanaf 19.00 uur (ook hier vijf minuten vooraf aanwezig zijn). Zij die belangstelling hebben kunnen vrijblijvend een kijkje komen nemen of alvast mee spelen. De ingang van de vereniging is aan de Meester Muldersstraat 40 (naast de tennisbaan).

Uw reactie