Sport & Vrijetijd

Voetbalspektakel met topclubs uit de hele Benelux

ALMELO - De Almelose voetbalvereniging Oranje Nassau organiseert dit jaar opnieuw een Memory Cup (internationaal) jeugdvoetbaltoernooi. Vorig jaar werd met veel succes het toernooi voor het eerst georganiseerd. Feyenoord was de eerste winnaar Voor dit jaar is er voor twee leeftijdscategorieën gekozen De U10 groep wordt gespeeld op 7 april en het toernooi voor de leeftijd U11 wordt op 12 mei gehouden.

Er komen nu maar liefst 48 teams waaronder absolute topteams zoals Schalke04, Ajax, Feyenoord, PSV, KV Mechelen, KRC Genk, Royal Antwerp, maar ook regionale clubs als Quick20, ATC65 en natuurlijk Oranje Nassau. Op 1 dag worden maar liefst 96 wedstrijden van topniveau in het Heracles stadion gespeeld. Een absolute must voor de voetballiefhebber(s) uit Almelo. De wedstrijden zijn allemaal gratis te bezoeken.

De wedstrijden vinden plaats in en rond het Heracles stadion, ruim 20 profteams zijn aanwezig. Het is het zwaarste toernooi van Nederland ( 8 x15 minuten. Alle teams en ook de staf kunnen rekenen op een verzorgde lunch. Voor de winnaar is er een grote wisselbeker. Alle teams winnen een beker en medailles. Aan het eind is er een ceremonie met voorwerk.

“Het toernooi is door pure passie ontstaan en bestaat uit louter vrijwilligers. Gelukkig hebben een aantal sponsoren het kostenplaatje voor hun rekening genomen. Zelf bewaar ik hele goede herinneringen aan jeugdtoernooien”, laat initiatiefnemer Ard Muis weten. “Wij willen graag een goede ‘Memory’ realiseren bij de jeugd, vandaar de 'Memorycup'.”

Meer informatie / sfeerproeven of indeling bekijken?
Tournify: https://www.tournify.nl/live/memorycup10 en https://www.tournify.nl/live/memorycup11 Website en promo movie: https://www.memorycup.nl/ Instagram: MemoryCup_
Telefoonnummer Ard Muis, 06-81906347 emailadres: ard.muis@memorycup.nl