Sport & Vrijetijd

vandaglas tekent driejarig hoofdsponsorschap voor Badminton TopToernooi

ALMELO - vandaglas, een onafhankelijk transformatie- en distributiebedrijf van bouwglas,  wordt per  6 mei a.s. de trotse hoofdsponsor van het BPO (Badminton Promotie Oost) TopToernooi. Het toernooi gaat de komende drie jaar onder de naam vandaglas BPO TopToernooi draaien.

Het vandaglas BPO TopToernooi wordt dit jaar op 7 september voor de vierde keer gehouden in Topsportcentrum IISPA in de Windmolenbroek in Almelo. Dit grote internationale evenement in Oost-Nederland wordt gehouden ter promotie van toptalent in de badmintonsport.

“Met het hoofdsponsorschap van het BPO TopToernooi willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van de badmintonsport in oost-Nederland en aan de positieve invloed die sport kan hebben op je gezondheid”, laat een woordvoerder van vandaglas weten. Sebastiaan Li, zelf een groot badmintontalent en nu tevens een van de organisatoren van het grote TopToernooi; “Wij zijn heel blij met vandaglas als hoofdsponsor. Hierdoor kunnen wij het toernooi nog meer een boost geven en nog meer topspelers naar Almelo halen. Zij kunnen een inspiratiebron zijn voor jonge talenten in deze regio”, geeft Sebastiaan aan.

Over vandaglas

vandaglas is een onafhankelijk transformatie- en distributiebedrijf van bouwglas. Het assortiment strekt zich uit van hoogwaardig multifunctioneel isolatieglas voor een woning tot maatwerk karakteristieke gevelbeglazing en glazen gevelsystemen voor gebouwen die onder architectuur zijn gebouwd. Het productenscala is compleet met de vele enkelglas-toepassingen die vandaglas biedt, zoals glazen overkappingen, balustrades, deuren, (led-)spiegels en scheidingswanden.

Naast de thuismarkten bedient vandaglas ook de wereldwijde markt van architectonisch uitdagende gevelprojecten. De klanten variëren van architecten en gevelbouwers tot aannemers, schilders, glaszetters, glashandelaren en kozijnfabrikanten. De vandaglas Groep is ondertussen gevestigd in Nederland, Engeland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met ongeveer negenhonderd medewerkers in totaal heeft de groep een aanzienlijke omvang. Bovendien beschikken de bedrijven gezamenlijk over meer dan vijfhonderd jaar aan glaskennis en -expertise. Dit toont aan dat vandaglas een solide achtergrond heeft in de glasindustrie. Zie ook: www.vandaglas.com

Uw reactie