Sport & Vrijetijd

Sporro Games smaken naar meer

OOTMARSUM - Op een prachtige locatie werden op een koude zaterdag in april de eerste Sporro Games gehouden. Die smaakten naar meer gelet op de belangstelling en vooral op het grote enthousiasme van de deelnemende teams. Bijna tachtig deelnemers waren op hartverwarmende wijze actief op de zonneweide van het openluchtzwembad De Kuiperberg.  

Foto: Hanneke Spermon
Foto: Hanneke Spermon

Een unieke plek om dergelijke sportmanifestaties te houden, want er is ruimte, er zijn beachvolleybalvelden en straks, als het zwembad weer open is, zijn er nog meer mogelijkheden. Een veelgehoorde kreet tijdens deze Sporro Games was dan ook om vaker gebruik te mogen maken van deze prachtige faciliteiten en die oproep wordt hopelijk ook bij de gemeente Dinkelland en bij sportwethouder Brand gehoord.

De Sporro Games vonden er plaats en dat smaakte direct naar meer. Jan Sanderink, één van de organisatoren, liet zich dat halverwege de games al ontvallen. En terecht, want wat werden er op enthousiaste wijze en op sportieve wijze de diverse onderdelen afgewerkt. Zelfs het kijken naar de inzet van de deelnemers zorgde voor hartverwarmende taferelen. Jong en oud genoten van de diverse onderdelen en zelfs de soms winterse buien met hagel deerden de deelnemers niet. Gelukkig was er nog de tent waar sponsor Grand Café de Wal zorgde voor lekkere hapjes en een drankje.

Fanatiek werd er gestreden om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten, ook om de eer, maar ook de sportiviteit vormde een belangrijk onderdeel van deze wedstrijden. Samen sporten, samen in de buitenlucht en geen mobieltje te bekennen, hooguit om er een foto mee te maken. Deze Sporro Games smaken écht naar meer.

Wie verder informatie wil over deze omnisportvereniging kan daarvoor de socials van deze Sporro bezoeken: Instagram: @sporro.omnisport of via Facebook: Sporro Omnisport Ootmarsum. Wie in beweging wil komen, heeft bij deze vereniging op meerdere fronten allerlei mogelijkheden.