Sport & Vrijetijd

Overijsselse Toestelfinales Turnsters A.G.V. Losser

LOSSER - Turnsters van de bovenbouw A en B selectie hebben afgelopen zaterdag deelgenomen aan de Overijsselse Toestelfinales Dames Turnen. Voor deze toestelfinales hebben ze zich moeten plaatsen door goed te presteren op de plaatsingswedstrijden die op verschillende zaterdagen tijdens het seizoen hebben plaatsgevonden.In totaal negeb turnsters hebben op verschillende toestellen hun oefeningen laten zien.

In het supplement junior H hebben ze meerdere medailles mogen verdelen.
Indy Ekkelboom behaalde op sprong en balk een hele goede eerste plaats, op brug werd ze tweede en op vloer vierde. Lynn Olde Heuvel werd eerste op brug, derde op balk en vloer en zesde op sprong. Nathalie Heidkamp ging met een tweede medaille op sprong en een derde medaille op brug naar huis.

In het supplement jeugd H werd Lynn Raanhuis heel goed derde op brug en tiende op sprong en vloer. Sterre Kamphuis behaalde een vijfde plaats op brug en een tiende plaats op balk.

In het supplement jeugd F behaalde Anouk Kamphuis een goede zevende plaats op sprong en vijfentwintigste op vloer. Yara Schasfoort behaalde een zesentwintigste plaats op vloer.

In supplement junior E werd Jade Notkamp heel knap vijfde op sprong, gevolgd door Tessa Niemer met een zesde plaats op sprong. Zij behaalde ook nog een dertiende plaats op brug en een veertiende plaats op vloer.

Alles bij elkaar hebben de turnsters het heel goed gedaan en kunnen ze nu doortrainen voor de onderlinge wedstrijd. Deze wordt gehouden op zaterdag 29 juni in sporthal de Fakkel. Hier doen alle jeugdleden van A.G.V. Losser aan mee, ook de springgroep en de dansgroepen zullen te zien zijn. Er is voldoende plek om te kijken, dus wees welkom!