Sport & Vrijetijd

Open Dag kaboutervoetbal bij TVC ’28 geslaagd

TUBBERGEN - Bij TVC ’28 stond zaterdag 16 maart de jaarlijkse open dag van het kaboutervoetbal op het programma. Kinderen tussen de vier en zes jaar konden hieraan deelnemen en kennismaken met voetbal.

Voorzitter Henk Wessels heette de nieuwe talenten en hun ouders welkom bij TVC ’28. Vervolgens namen coördinatoren Roy ter Grote en Jaap Loman van de kabouters het woord en konden het aanwezige publiek verder informeren over de gang van zaken binnen het kaboutervoetbal waarmee de eerste stapjes in de voetbalwereld gezet gaan worden.

Veel belangstelling

Dat het kaboutervoetbal in de lift zit in Tubbergen blijkt wel uit het aantal aanmeldingen. Het totaal aan voetballende ‘kabouters’, inclusief de nieuwe aanmelding, stijgt boven de zestig kinderen uit. Een ware kweekvijver voor aanstormend talent.

Dat niet alleen de kinderen deel uit willen maken van TVC ‘28 blijkt ook uit het feit dat meerdere ouders aan hebben gegeven hun steentje bij te willen dragen binnen TVC ’28 als vrijwilliger. Een hele mooie ontwikkeling aangezien een club als TVC ’28 afhankelijk is van het grote aantal kaderleden en vrijwilligers.

Kennismakingstraining

Nadat de koffie en thee voor de ouders én ranja voor de kinderen eindelijk op was, was het moment aangebroken waar de aanstormende talenten al de hele ochtend op hadden gewacht. De eerste stappen op het veld bij TVC ’28. Onder begeleiding van een groot aantal trainers werden de enthousiaste kabouters door hun eerste training geleid. Met het motto spelvreugde en plezier hoog in het vaandel wordt geprobeerd ieder kind zich te laten ontplooien tot een ware aanwinst voor de club.

Wil het kind zich ontwikkelen dan moet het plezier hebben. En plezier maken doe je met velen, daarom is TVC ’28 enorm blij dat deze open dag wederom een enorm succes is geworden en dat de voetbalvereniging 24 nieuwe kinderen heeft mogen aanmelden. Deze aanmelding is voor drie gratis trainingen alvorens besloten kan worden om lid te worden.

Mocht U onverhoopt de kennismakingstraining hebben gemist en uw kind wil toch graag bij voetbal? Dan kunt u zich komende week aanmelden bij Tom Borggreve (tel. 06-13560200), zodat uw kind toch die drie gratis trainingen kan deelnemen.