Sport & Vrijetijd

‘Old Stars’-middag SDC ’12 weer gezellige happening

DENEKAMP -  Het waren zeker niet alleen de ‘Old Stars’ van SDC ’12 die zaterdag 6 januari jl. volop hebben genoten van de 44e editie van de jaarlijkse, en inmiddels traditionele, ‘Old Stars-wedstrijd’. Dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door de Activiteitencommissie van SDC ’12, in samenwerkingmet oud-Vriendenkringers, vrijwilligers en o.l.v. Bjorn Schulte. Onder een frisse en waterkoude temperatuur werd de wedstrijd door de ruim 25 aanwezige Old Stars gespeeld op het hoofdveld van SDC ’12 op Sportpark de Molendijk.

Van de door de organiserende Activiteitencommissie SDC ’12 (met als belangrijkste ‘energieleverancier’ Bjorn Schulte) ongeveer 125 aangeschreven oud-selectiespelers kwamen er zaterdagmiddag ruim 25 opdraven voor het jaarlijkse onderling partijtje op het hoofdveld.

Die ‘Old Stars’ werden ‘lukraak’ verdeeld over twee teams en speelden een wedstrijd van 2 x 25 minuten.

De aftrap werd verricht door ‘Old Star’ en Hoogheid bij CV de Köttelpeer’n, Prins Dennis Rademaker, samen met zijn Sik, Barry Tijink.

De beide scheidsrechters van de wedstrijd, Rob Wagenvoort en Hans Veldscholte, hoefden de fluit nauwelijks te hanteren, want de spelers maakten er een gezellig potje voetbal van.

Onder hen meerdere spelers waarvan je de vroegere voetbaltechnische kwaliteiten nog duidelijk kon herkennen. Het ‘witte team’ wist uiteindelijk het ‘rode team’ te verslaan (eindstand 3-2 voor ‘de witten’), maar de uitslag had ook andersom kunnen zijn.

In plaats van het gebruikelijke kopje thee was er in pauze van deze wedstrijd het traditionele kruidenbittertje van Herman Harms en in welke mate dat invloed heeft gehad op het verloop in de tweede helft is niet te controleren, maar ook niet van belang.

Na dit potje voetbal was er, als altijd, aansluitend in het clubgebouw het zeer gezellige knobelen, naast de ‘Old Stars’ bijgewoond door een clubhuis bomvol met leden en belangstellenden voor deze altijd sfeervolle knobelhappening, want dat was het ook nu weer. Voor met name de ‘Old Stars’ was het bovendien een soort reünie.

De omvangrijke knobel-prijzenpot met daarin een aantal grote prijzen zoals een Nespresso Expert koffieapparaat, tafelmodel koelkast, Samsung tablet en Kenwood hifi-set, werd mede mogelijk gemaakt door Schwung (de businessclub van SDC ’12) en de bedrijven Mensink Schoenen en Sport, Bizzsite, De Monnik Dranken en Outlethaltwente.nl.

Al met al een zéér geslaagde Old Stars en knobel (mid)dag die volgend jaar op zaterdag 4 januari uiteraard weer vervolg krijgt.

Daarom, namens SDC ‘12, iedereen bedankt voor de aanwezigheid en graag allemaal tot zaterdag 4 januari 2025!