Sport & Vrijetijd

Nieuwe voorzitter Carnavalsvereniging De Veldmuuskes

OVERDINKEL - Caroline Schasfoort mocht op dinsdag 29 augustus eindelijk de voorzittershamer in ontvangst nemen van de reeds afgetreden voorzitter van de Veldmuuskes, Ronald Jansen.

In april werd Caroline tijdens de jaarvergadering unaniem gekozen als nieuwe voorzitter van de Veldmuuskes. Helaas kon de toenmalige voorzitter vanwege omstandigheden hierbij niet aanwezig zijn, vandaar dat de overdracht van de voorzittershamer op voorgenoemde datum pas plaats vond onder het toeziend oog van het voltallige bestuur.

In april trad ook Sjoerd Ketzener af, die na achttien jaar een bestuursfunctie te hebben bekleed bij de Veldmuuskes het wel eens tijd vond het spreekwoordelijke stokje over te dragen. Ook Gerrit van Gils en Dennis Heupink namen afscheid van het bestuur. Het huidige bestuur van de Veldmuuskes bestaat thans uit: Caroline Schasfoort (voorzitter), Stefan Kötter (vice voorzitter), Rutger Blom (secretaris), Patricia De Groot (penningmeester), Harry Maartens, Renske Dunhoft, Sander Keujer, Mitchel Udink en Tim Haarman. 

De overdracht van de voorzittershamer door Ronald Jansen aan Caroline Schasfoort.