Sport & Vrijetijd

Nieuwe trainer De Tukkers MO17

ALBERGEN - De Tukkers uit Albergen heeft een nieuwe trainer gevonden voor het MO17-team. Paul Bonnes, voormalig trainer van De Tukkers VR1, zal komend seizoen de leiding nemen over de talentvolle meiden van de MO17.

Enthousiast en gedreven

De technische commissie van De Tukkers is verheugd met de aanstelling van Paul. Ze zien in hem een enthousiaste en gedreven trainer met veel voetbalkennis. Hij heeft veel ervaring binnen het vrouwenvoetbal en werkt vanuit een heldere en duidelijke voetbalvisie. Zijn passie voor het spel en zijn betrokkenheid bij de club maken hem een waardevolle toevoeging aan het trainersgilde van De Tukkers.

Oud-trainer blijft betrokken

Dat Paul betrokken blijft bij De Tukkers is goed nieuws voor de Albergse voetbalclub, want Paul heeft zich bewezen als een toegewijde en deskundige trainer. De meiden kunnen rekenen op een bevlogen trainer die hen zal inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De club kijkt uit naar een succesvolle samenwerking en wenst Paul veel succes bij de MO17.

Nieuwe meiden/dames

Mochten er nog meiden zijn tussen de veertien en zeventien jaar oud die zich graag willen verbeteren op voetbaltechnisch vlak en twee keer per week training willen hebben van deze nieuwe trainer, dan kunnen zij zich aanmelden via het formulier op de site (www.detukkers.nl). ”Daarnaast kunnen wij in alle leeftijdscategorieën meiden gebruiken om onze elftallen te versterken. Wij hebben momenteel een MO11-team waar we versterking kunnen gebruiken en een Vrouwen 1 (2e klasse) en Vrouwen 2 (5e klasse). De overschrijftermijn (wanneer je van een andere club komt) eindigt op 15 juni.

Uw reactie