Sport & Vrijetijd

Deelnemers maken kans op € 1.000,-

MVV'29 organiseert feestdag met 'Schijt je rijk'

HARBRINKHOEK / MARIAPAROCHIE - Voetbalvereniging MVV’29 organiseert op het eigen complex een feestdag voor bewoners van Harbrinkhoek-Mariaparochie en omstreken. De feestdag, die de naam ‘Frielinkpark Festival’ draagt als verwijzing naar de naam van het sportpark, wordt georganiseerd op zondag 10 september. 

'Schijt je rijk'

Tijdens deze dag vindt 's middags het ludieke onderdeel 'Schijt je rijk' plaats. Voor dit onderdeel is het mogelijk om een vak van het hoofdveld te kopen voor € 25,-. Het concept is simpel: koe 'Bertha 1929' zal die middag het veld betreden en de eigenaar van het vak waarin de koe 'schijt' wordt 'rijk' en wint een geldbedrag van maar liefst € 1.000,-.

Wil jij ook kans maken op dit geldbedrag?

Koop dan een vak bij een van de organisatoren van het Frielinkpark Festival.

Bomvol programma met activiteiten en gezelligheid

Naast 'Schijt je rijk' worden op 10 september tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast is er de gehele dag ruimte voor een hapje en een drankje op het terras en/of in Sportkantine De Voltreffer, de muzikale omlijsting is in handen van een dj en aan het einde van de dag komt er een zanger.

De opbrengst van de dag gaat naar de vernieuwbouw van het kleedkamergebouw van MVV’29. De activiteiten beginnen op 10 september vanaf 12.00 uur.