Sport & Vrijetijd

Meisjes van FC Berghuizen lopen voor Manage Boerskotten

OLDENZAAL - De meisjes (en ook enkele jongens) van FC Berghuizen hebben maar liefst € 1.005,00 opgehaald voor Manage Boerskotten. Dit geweldige bedrag hebben de enthousiaste voetballers bij elkaar gelopen door mee te doen aan een sponsorloop. Deze loop werd georganiseerd door de Jubileumcommissie van FC Berghuizen in het kader van 40 jaar meiden- en vrouwenvoetbal. De Manage is gevestigd in de wijk Berghuizen en zorgt ervoor dat mensen met een beperking kunnen paardrijden.

Fenne had met haar zus Tess een enorm geldbedrag opgehaald en mocht daarom de cheque overhandigen aan Dunja Olde Scholtenhuis die namens de Manage Boerskotten aanwezig was.

De Manage Boerskotten is enorm blij met het geldbedrag omdat zij graag een nieuwe box voor het paard Spot wil laten maken. Met dit bedrag is dat nu mogelijk.

De sponsorloop is de laatste activiteit in het kader van het 40-jarig jubileum van het meiden- en vrouwenvoetbal. FC Berghuizen kijkt terug op een bijzonder succesvol voetbaljaar.

Verschillende meiden- en vrouwenteams zijn kampioen geworden. Als klap op de vuurpijl kwam het kampioenschap en de promotie van de Vrouwen 1 naar de Topklasse.

FC Berghuizen is al jaren een zeer toonaangevende voetbalclub op het gebied van meiden- en vrouwenvoetbal. Ruim 200 vrouwelijke leden spelen wekelijks op verschillende niveau’s voetbal.

 

De foto’s zijn gemaakt door Wouter Luttikhuis.