Sport & Vrijetijd

Zondag 17 september

Landleven fietstocht De Lutte

DE LUTTE - Op de derde zondag in september is er weer de jaarlijkse Landleven proef- en eetfietstocht. Een dagje op de fiets door het prachtige buitengebied van De Lutte en Losser met een aantal tussenstops die je laten kennismaken met de veelzijdige omgeving, een bedrijf of een toeristische bezienswaardigheid.

Zondag 17 september kun je genieten van een mooie fietstocht van 32 km door het buitengebied van De Lutte en Losser. Met onderweg o.a. stops bij: Mini-camping Sproakstee, boerderij & vakantie appartementen Het Haerman, Kaas Oet Twente, het Geologiemuseum in Losser, boerderijwinkel De Veldmaat, Erve Kraesgenberg, De Koale Kant en Het Lutke. Bij deze locaties kun je o.a. genieten van koffie met lekkers, fruit, een drankje, een ijsje, een broodje hamburger en puntzak patat.

Aanmelden

Starten kan tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf Tourist info De Lutte aan de Plechelmusstraat 14 in De Lutte. De deelname bedraagt € 21,50 p.p. inclusief de genoemde hapjes. Je dient je wel van tevoren aan te melden via visitdeluttelosser.nl of telefonisch bij Tourist info, tel: 0541-551160.