Sport & Vrijetijd

KV de Brink houdt klootschietclinic voor de jeugd

OOTMARSUM - Op zaterdag 15 juni zal er een heuse klootschietclinic gegeven worden voor de jeugd van Ootmarsum en omstreken. De clinic, waarbij alle onderdelen van het het klootschieten worden uitgeoefend én enkele spelvormen worden gespeeld, start om 10.00 uur en duurt tot ca. 12.00-12.00 uur. Gespeeld wordt op de mooie klootschietbaan in de Binnenes (op het hoogste punt van de baan, op de kruising van de Binnenes en het Tichelwerk).

Er zijn diverse prijzen te verdienen: voor de sportiefste, het langste schot, de meeste punten en de gezelligste klootschieter.

Dus kom zaterdag 15 juni om 10.00 uur naar de klootschietbaan van KV de Brink, neem je vriendje en/of vriendinnetje mee en maak er samen met de vereniging een gezellige ochtend van. Vaders, moeders, opa's en oma's zijn ook van harte welkom om te kijken of zelf ook een schot te lossen.

Kom je, geef je dan even op via secretariaat@kvdebrink.nl of bel Marc Luft op nummer 06-39498549. Meer informatie over de vereniging vind je op www.kvdebrink.nl (ook op Facebook en Instagram is de vereniging actief).

Namens KV de Brink tot zaterdag.