Sport & Vrijetijd

Koor Joyful gaat deze maand vol enthousiasme weer van start

LOSSER - Bij Gemengd Koor JoyFul zal op donderdagavond 14 september vanaf 19.45 uur de deur open staan voor diegenen die graag eens willen beleven hoe het er bij een koor aan toegaat. Heb je iets met muziek, hou je van zingen, ben je al eens eerder lid van een koor geweest? Aarzel dan niet, maar kom gerust binnen.

Joyful houdt op deze avond een inlooprepetitie d.w.z. je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Onder leiding van het enthousiaste vakmanschap van Anja Lankamp, zangeres, pedagoge en dirigente, ga je op ontdekkingsreis. Aan bod komen: het samen beleven van klank, klankkleur en expressie. Dat zou een ware openbaring voor jou kunnen worden! Geen noten kunnen lezen is geen probleem, voorzingen is er bij hen niet bij. Mocht je na deze avond terug willen komen, dan kan dat geheel vrijblijvend. Gedurende vier weken mag je, geheel gratis, ondervinden of dit voor jou in de toekomst een hobby zou kunnen zijn. Daarna kun je rustig beslissen of jij je als lid wilt aanmelden.

Wie durft? De inlooprepetitie is op donderdagavond 14 september van 19.45 tot 22.00 uur bij Het Tukkershoes, Bookholtlaan 21 in Losser. Mocht je nog meer informatie willen? Neem contact op met Marion Nijhof, tel. 053-538 3834 of 06-22911168, e-mail: koorjoyful@live.nl

www.koorjoyful.nl