Sport & Vrijetijd

Kaliber Kunstenschool organiseert vakantieworkshops

ALMELO - Heb jij al plannen voor de voorjaarsvakantie? Wat dacht je van een workshop bij Kaliber Kunstenschool! Kaliber Kunstenschool organiseert op diverse dagen en locaties leuke workshops, waardoor je ook in de vakantie lekker creatief bezig kunt zijn. Er zijn verschillende workshops voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar.

Diverse workshops

Het aanbod van de workshops is divers! Het aanbod in Almelo ziet er als volgt uit:

• Workshop Moving Image (10-13 jaar), woensdag 21 februari 10:00 tot 11:30 uur

• Workshop Ukelele (6-13 jaar), woensdag 21 februari van 11:30 tot 12:30 uur

• Workshop Zangles voor kids (6-12 jaar), woensdag 21 februari van 14:00 tot 15:00 uur

Ook verzorgen we op verschillende locaties Theater-workshops. Kijk voor eventuele wijzigingen in ons workshopaanbod op onze website: www.kaliberkunstenschool.nl. Alle workshops worden gegeven op onze locatie aan de Elisabethhof 2, Almelo.

Kosten en aanmelden

De workshops kosten 7 euro per persoon. Doe je mee aan meerdere workshops? Dan krijg je stapelkorting! Meedoen aan twee workshops kost 13 euro, drie workshops kost 19 euro en vier workshops kost 25 euro. De korting is ook geldig op verschillende dagen en verschillende locaties. Wanneer je meerdere workshops wilt volgen, berekenen we de stapelkorting later.

Aanmelden kan per locatie en tot twee werkdagen van tevoren. Ben je te laat met aanmelden? Bel dan naar onze klantenservice via 088-4868700 om je alsnog aan te melden.