Sport & Vrijetijd

Joost Sannen krijgt de Gouden Dynamo

TUBBERGEN - De competitie van 2023-2024 is afgelopen en traditiegetrouw volgt dan ook altijd het Dynamofeest. Dit jaar was dit ook weer een geweldig succes. Ouders die tegen de dochters speelden, een beachclinic van oud Dynamo-speelster Wies Bekhuis, een blacklight lasergame en afsluitend ook nog een spetterende feestavond. Onderdeel hierin is ook het uitreiken van de Gouden Dynamo.

Deze eer ging dit keer meer dan terecht naar Joost Sannen. Want Joost is op vele vlakken actief voor de Tubberger volleybalvereniging. Zo is hij is dé webmaster van Dynamo, de digitale vraagbaak, namens de verenigingen één van de drijvende krachten achter de verlichte optocht en zeer nauw betrokken bij de totstandkoming en het (digitaal) onderhoud van het Beachcourt én hij heeft gezorgd voor narrowcasting om sponsoren zichtbaarder te maken op de schermen in de sporthal.

Daarnaast is hij een fanatiek trainer/coach en heeft hij er ook mede voor gezorgd dat de recreanten-tak bij de mannen weer helemaal is opgeleefd. Bovenal is Joost een echt verenigingsmens. Trots nam hij de oorkonde in ontvangst.

Uw reactie