Sport & Vrijetijd

(Jeugd)hoogheden O.C.V De Markloawen afgetreden bij Hotel Het Landhuis

OLDENZAAL - Jeugdgravin Linde en Jeugdgraaf Finn zijn afgelopen zaterdag afgetreden. Wat hebben zij genoten van het carnavalsjaar, dat kan ook niet anders met het carnavalsbloed dat zij samen hebben. Ze zijn eruit geknald onder de lijfspreuk: ‘Carnaval met Linde & Finn, lekker knallen heel veel zin!’ 

Nadat ze van hun mooie pakken zijn ontdaan werden ze gehuld in een schilders kostuum. Dit schilders kostuum was helemaal versierd met allerlei snoepjes, dit helemaal in het in het thema van afgelopen jaar. Met een collectebus gevuld met snoep gingen Linde & Finn collecteren voor de Missietent. De opbrengst werd gedoneerd aan de Missietent, toevallig was de penningmeester Tim Ekelhof (voorzitter van de BB) zelf aanwezig om het bedrag in ontvangst te nemen.

Daarna was het tijd voor Graaf Bjorn en Gravin Wendy en hun Sik Benno. Ze gingen eruit onder de lijfspreuk: ‘Feeske hier, feeske doar. Carnaval viert wie met mekoar’. Even moest het feestje stopgezet worden voor deze Twentefans. Alle formaliteiten werden gepleegd en als echte Twentefans gekleed in sjaals moesten ze ‘You never walk alone’ meezingen.  Helemaal in stijl zijn ze afgevoerd op steekwagens. Hierna werd er tot in de late uurtjes heerlijk carnaval gevierd in de broodkont.

Kerstfair

De Markloawen organiseren een kerstfair voor 10 december. Graag zien zij u dan. Er staan allerlei leuke stands, lekker eten, diverse optredens, gezelligheid en warmte. Voor vragen en/of interesse in een stand, graag mailen naar info@hotelhetlandhuis.nl.

Grote Twentse Carnavalsoptocht

Wilt u meelopen met de Grote Twentse Carnavalsoptocht?

De Markloawen hebben dit jaar het thema ‘Met naald en draad gaan we op straat’. Opgeven of vragen hierover? Stuur een mailtje naar loopgroep@markloawen.nl