Sport & Vrijetijd

Jaarlijkse clubkampioenschappen De Molenruiters in Saasveld

SAASVELD - De jaarlijkse clubkampioenschappen van De Molenruiters vonden afgelopen zondag weer plaats in De Ankerhal in Saasveld. Deze clubdag is er eentje vol passie, competitie en gezelligheid. De deelnemers waren van alle leeftijden en niveaus.  

De pony's en paarden mochten samen met hun ruiters 's ochtends eerst de dressuurproef rijden, waarna een heerlijke lunch werd genuttigd bij café 't Anker. Nadien werd er een springparcours afgelegd met twee manches. De Molenruiters moedigen sportiviteit aan, maar de competitieve geest is nooit ver weg.

Naast de sportieve uitdagingen is de clubkampioenschappen-dag ook een sociale gebeurtenis. Familie, vrienden en supporters verzamelen zich langs de kant om aan te moedigen en te genieten van de sfeer. Naast linten, medailles en bekers waren er ook veel ereprijzen om te verdelen. Het was weer een hele geslaagde en gezellige dag!

Uitslagen

Dressuur pony's: 1. Mathieu Blokland, 2. Fem Hasselerharm, 3. Merel Koopman, springen pony's: 1. Mathieu Blokland, 2 Fem Hasselerharm, 3. Merel Koopman, dressuur paarden: 1. Martine Harink, 2 Jeanette Vlierman-Koekkoek, 3. Miriam de Vries-Jenneboer, springen paarden: 1. Jeanette Vlierman-Koekkoek, 2. Boudewijn Koekkoek, 3. Haike Rikmanspoel. Clubkampioen bij de pony's is Mathieu Blokland geworden en bij de paarden Jeanette Vlierman-Koekkoek.