Sport & Vrijetijd

Isis Monninkhof grootste volleybaltalent 2023-2024

DENEKAMP - Het volleybalseizoen is voor nu weer even ten einde en daarom stond een passende afsluiting op de planning bij TiMaX/DeVoKo. Voor de jeugd en senioren was afgelopen zaterdag een Glow in the Dark mixtoernooi georganiseerd. In het donker streden meer dan 75 spelers onder speciale lampen waardoor de ballen en lijnen licht gaven. Alle ’vaste’ teams werden door elkaar gehusseld en zo speelde iedereen met spelers die ze voorheen misschien minder goed kenden. Een leuke manier om daar verandering in te brengen! Nadertijd was de prijsuitreiking van het toernooi, werden de kampioenen gehuldigd en werd de eervolle Kim den Ouden-bokaal uitgereikt.

Kim den Ouden-bokaal

Kim den Ouden was een zeer talentvolle jeugdspeelster die op de veel te jonge leeftijd van twintig jaar ernstig ziek is geworden en helaas is komen te overlijden. Een heel groot verlies. Sinds 1998 reikt TiMaX/DeVoKo ter ere van haar de ’Kim den Ouden-bokaal’ uit aan de meest talentvolle jeugdspeler van dat seizoen. In overeenstemming met haar ouders is er destijds besloten om haar naam aan deze prijs te geven. Het is voor de vereniging een hele waardevolle prijs. Dit jaar waren de genomineerden: Bente Nolten (uit het team MC1), Isis Monninkhof (uit het team Dames 1) en Minke Mollink (uit het team Dames 2). Uiteindelijk was het midspeelster Isis die de bokaal in ontvangst heeft mogen nemen. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd Isis met deze zeer bijzondere en eervolle prijs!

Kom volleyballen!

Na de meivakantie starten de trainingen weer met de nieuwe teams. De volleybalvereniging kijkt uit naar weer een gezellig en sportief seizoen. Wil jouw zoon of dochter ook graag volleyballen? Stuur dan een mail naar: cmv@devoko.nl (van 6 tot en met 11-12 jaar) of naar tc@devoko.nl (vanaf 12 jaar) en kom een keertje gratis meetrainen. Tot snel!