Sport & Vrijetijd

Zaterdag 15 juni

Het 27e Henk Droste toernooi

VASSE- Het is niet meer weg te denken van de activiteitenkalender bij STEVO, het Henk Droste toernooi met deelname van veel buurtverenigingen. Al 27 keer werd het toernooi succesvol gehouden bij STEVO. In de morgen voor de JO-08 en in de middag voor de JO-09. 

Archieffoto
Archieffoto

Jeugdvoorzitter Mark Haverkort van STEVO zegt in een voorwoord in het programmaboekje het volgende erover: "Veel verenigingen zien we jaarlijks terug, daar zijn we erg blij mee. Het toernooi zorgt voor onderlinge verbondenheid, gezelligheid en sportieve strijd op het veld. Het is een mooie afsluiting van het seizoen, waarbij er nog één keer een prijs gewonnen kan worden.

27 keer… Het klinkt eenvoudig, maar er gaat altijd een behoorlijke voorbereiding aan vooraf. Ik ben er enorm trots op dat STEVO dit toernooi inmiddels al voor de 27e keer organiseert. Petje af voor de toernooicommissie, scheidsrechters en andere vrijwilligers die dit toernooi mogelijk maken. Hartelijk dank aan eenieder! Dank ook aan de sponsor van het toernooi: Slagerij Hemmer uit Geesteren. Met hun ondersteuning kan er ook wat lekkers aan elk deelnemend team uitgedeeld worden."

Wanneer de weergoden zaterdag 15 juni ook weer meewerken staat niks een succesvol toernooi in de weg. Iedereen is van harte uitgenodigd op de Peuverweide om de talentjes van de toekomst aan het werk te zien. Aan elk team wordt na afloop bij de prijsuitreiking een beker overhandigd.