Sport & Vrijetijd

Handbalvereniging De Tukkers viert drievoudig kampioenschap!

ALBERGEN - De Albergse handbalvereniging De Tukkers heeft drie teams zien zegevieren in hun recente competities. De kampioensteams bestaande uit jeugd- en seniorenleden, hebben prachtige prestaties neergezet waar ze trots op kunnen zijn. 

De A1-junioren hebben met indrukwekkende overwinningen hun kampioenschap dik verdiend. Hun succes is niet alleen een beloning voor hun vaardigheden op het veld, maar ook voor hun inzet tijdens trainingen en wedstrijden. Achter elk doelpunt schuilt ook de onmisbare ondersteuning van trainers, coaches, en supporters. Echte teamspirit dat maakt dit kampioenschap nog mooier!

Maar het is niet alleen de jeugd die schittert bij De Tukkers; Recreanten 1 en Recreanten 2 laten zien dat handbal een sport is voor alle leeftijden en niveaus. Plezier en vriendschap zijn hierbij net zo belangrijk als competitief succes. “Maar als dit alles samenkomt en je de competitie met kampioenschappen af kunt sluiten, is dat ook iets waar je als vereniging trots op bent”, zegt Arjan Boeve de voorzitter van de Albergse handbalvereniging.

“Bij De Tukkers kijken we vol trots naar wat de toekomst brengt! Samen staan we sterk en kijken we uit naar wat nog komen gaat!”