Sport & Vrijetijd

Grote toernooien op komst bij PH Almelo

ALMELO - Na drie edities en met een vierde op komst gooit PH zowel regionaal als landelijk grote ogen met het organiseren van het Wout Brama Toernooi. Zo zullen in het weekend van 14 t/m 16 juni ruim 180 teams afreizen naar sportpark Veenelanden in Almelo. Maar dit is niet het enige toernooi bij PH Almelo dit jaar. 

Sterre Kroezen Toernooi

Waar oud profs als Brian van Loo, Erwin Looms, Jeffrey de Visscher en Wout Brama hun eerste momenten beleefden op de velden van PH is er sinds kort ook een dame doorgebroken bij de profs. Haar naam is Sterre Kroezen en zij speelt momenteel bij de dames van PEC Zwolle. Omdat het meidenvoetbal bij PH ook groeiende is, heeft de vereniging er voor gekozen om de meidenpoules van het Wout Brama Toernooi een eigen toernooi te geven. Niet geheel toevallig heeft zij er voor gekozen om dit toernooi te vernoemen naar Sterre Kroezen. Op zaterdagavond 15 juni organiseert PH een soort van ladies night voor MO11, MO13 en MO15 teams. Het toernooi zit vol, op één plek na in de MO15 poule.

Regio Toernooi FC Twente / Heracles Academie

De derde editie van het Regiotoernooi van de FC Twente/Heracles Academie vindt plaats op vrijdag 24 en zondag 26 mei. Voorheen was dit op de velden van CVV Oranje Nassau en Erve Asito. In verband met de verbouwing van de velden op beide sportcomplexen wordt het toernooi dit jaar gehouden bij PH. Middels het Regiotoernooi wil de FC Twente/Heracles Academie iets terugdoen voor de aangesloten partnerclubs bij het Regioplan, onder andere door jonge voetballers uit de regio een onvergetelijke dag te bezorgen. Op 24 mei komen de spelers van het regioplan van de academie zelf in actie en op 26 mei één O8 team van de aangesloten partnerclub.

Meitoernooi

Voor de jeugdteams t/m O12 van PH houdt de toernooicommissie op woensdag 1 mei een onderling toernooi. In vier verschillende leeftijdscategorieën wordt er in een mixvorm gestreden om de eer. Spelers kunnen zich aanmelden bij zijn of haar eigen trainer.

Heracles Soccer Camps

Maar dat is nog niet alles. Want naast deze toernooien worden op 22, 23 en 24 juli de Heracles Soccer Camps gehouden bij PH. Kortom de komende tijd is er weer genoeg te beleven op sportpark Veenelanden.