Sport & Vrijetijd

Frisse start bij Buurtkamer De Noaber

MARIAPAROCHIE - De zomer loopt op z’n eind. Nog even en de kachel kan weer aan. Maar voordat het zo ver is komen nog de gouden dagen van de herfst. Op woensdag 6 september begint Buurtkamer De Noaber in Mariaparochie weer te draaien. Elke woensdagmorgen is iedereen welkom tussen half 10 en half 12 in het sportcafé van Sporthal De Haambrink. De toegang is zoals altijd gratis, u hoeft zich ook niet op te geven. U kunt spelletjes spelen, alleen maar even een kopje koffie drinken, of buiten meedoen aan jeu-de-boules of Oldstars Tennis.

Om het nieuwe seizoen in te luiden is er op woensdagmiddag 13 september muziek geregeld. ’s Morgens is er dan geen buurtkamer. Van 14.00 tot ongeveer 16.30 uur komt Harmonicaclub ‘De Vrolijke Noot’ optreden. Het is een twaalfpersoons band met veel plaatselijke coryfeeën. Ze brengen bekende liedjes met zang, accordeon en drum. Hopelijk kunnen de schuifdeuren open zodat u deels in de buitenlucht mee kunt deinen. De toegang en een kopje koffie zijn gratis, de drankjes niet. U bent allemaal van harte welkom. Alle vrijwilligers worden eveneens verwacht, als een soort teamuitje.

Voor september staan als gastheer/vrouw ingedeeld:

6 september: Ans Berends, Ben Weiden, Mieke Horstman;

20 september: Ans van Veldhuizen, Gerrit van Veldhuizen, Truus Haarhuis; 27 september: Agnes Boermans, Erna Wilmink, Herman Boermans.