Sport & Vrijetijd

Eerste wijktennistoernooi van Tubbergen in september

TUBBERGEN - Het is zo ver! Op 6, 7 en 8 september gaat het allereerste wijktennistoernooi van Tubbergen plaatsvinden. Alle inwoners van vijftien jaar en ouder mogen strijden om de felbegeerde titel: tennisbuurt van het jaar 2024!  

De teams van vier tot zes personen, waarvan (ongeveer) de helft tennisser is, en de andere helft (nog) niet, strijden tegen andere buurten in het dorp. Er worden korte potjes gespeeld, dus conditiegebrek is geen excuus. Gezelligheid staat uiteraard voorop, maar natuurlijk staat er een wisselbokaal klaar voor de winnende buurt! En uiteraard hoort daar een passende prijs bij.

Dus heb jij jouw (houten) racket al jaren onder het stof liggen en wil je deze leuke sport nog weer eens proberen om jouw vroegere skills te laten zien? Óf ben jij al een geoefende speler en wil je dat wel aan de rest van het dorp laten zien? Doe mee!

Mocht jouw wijk/straat nou niet meedoen, geef je dan alleen of met een ander op. Iedereen kan namelijk meedoen. Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht en staat er het hele weekend een springkussen, wordt er geschminkt en worden er ballonnenfiguren gemaakt. De barcommissie zorgt voor een goedgevulde bar, dus ook aan de toeschouwers wordt gedacht!

Opgave

Geef je straat/wijk op via tubbergenwijktennis@gmail.com of bel met Jeroen oude Oosterik, tel. 06-29537219 of Leonie oude Luttikhuis, tel. 06-18755561.

Mocht je niet het hele weekend beschikbaar zijn, geen probleem, geef dit dan wel even aan bij opgave.

Uw reactie