Sport & Vrijetijd

De clubkampioenen van tennisvereniging De Acehof zijn bekend

TUBBERGEN - De afgelopen weken werd er in Tubbergen op de tennisbanen gestreden om de titel clubkampioen 2024. Er werd gespeeld in meerdere poules: gemengd dubbel, heren dubbel, dames dubbel en heren enkel. In de poules werden mooie partijen gespeeld met soms verrassende uitslagen. Het fanatisme van de deelnemers was goed te merken. En aan de gezelligheid na de wedstrijden te zien, stond plezier voorop.

De finales werd zondag 7 april gespeeld. Gelukkig was het weer de tennisvereniging De Acehof goed gezind en mede daardoor kreeg het publiek mooie partijen te zien. Er werd begonnen met de heren enkel tussen Aernout Kamst en Robert Ardesch. Beide heren waren aan elkaar gewaagd en de winst ging naar Robert.

De damesdubbel 8/9 was, net als in de poulewedstrijd, een mooie pot, waarin het gelijk opging. De strijd ging tussen Annemieke Halbesma en Shirley Woelk tegen Sandy Ardesch en Karlijn Rozemuller. Annemieke en Shirley wonnen, net als in de poule, de partij.

De heren dubbel werd gespeeld tussen vader (Johan) en zoon (Ids) Halbesma en Jeroen Oude Oosterik en Guy Hulshof. Een mooie pot tennis, waarin de heren Halbesma er met de titel clubkampioen vandoor gingen. De damesdubbel 6/7 werd gewonnen door Evelien Kotte en Annemarijn Gudden. Zij wonnen van hun teamgenoten Marijn van Seventer en Leonie oude Luttikhuis.

De gemengd dubbel was een mooie partij en uiteindelijk gingen Guy en Anja Hulshof er met de eerste prijs vandoor, een prachtige tweede plek was er voor Karin en Raymond Oelering. Karin is nog maar net lid, dus een compliment is op z'n plaats!

Alle prijswinnaars kregen een dinerbon van sponsor ‘t Oale Roadhoes. De organisatie, spelers en de club kijken terug op een geslaagd toernooi en kijken uit naar volgend jaar!