Sport & Vrijetijd

Coen en Karin-Marijke reizen al twintig jaar de wereld rond

OLDENZAAL - Wat betekent het om 20 jaar de wereld rond te reizen in een verroeste Land Cruiser? In 2003 vatten Karin-Marijke en Coen (uit Hengelo en Oldenzaal) het plan op om voor een jaar of twee naar Azië te reizen, maar daar zijn ze niet gestopt. Vele jaren reizen later en landen verder, zijn ze nu tijdelijk in Oldenzaal. In de bibliotheek vertellen ze op woensdag 31 mei van 19.30 tot 21.00 uur over hun reizen. 

Hun huis op wielen valt bij tijd en wijle uit elkaar, maar heeft hen naar Zuidoost-Azië gebracht en naar alle landen in Zuid-Amerika. Sinds 2016 rijdt het echtpaar met hun trouwe Toyota van het Verre Oosten via Siberië naar Centraal Azië en de Caucasus. Nu ze even terug zijn in Oldenzaal komen ze in de bibliotheek vertellen over hun reis, met anekdotes over bijzondere ontmoetingen, hoogtepunten en teleurstellingen, en hoe het ze lukt om als digitale nomaden en schrijvers van twee boeken in hun onderhoud te voorzien.

Tickets

Kaarten voor het verhaal van Coen en Karin-Marijke koop je via bibliotheekoldenzaal/programma. De kosten zijn € 5,00 en dit is inclusief koffie/thee. Of u komt reserveren en betalen (pin) in de bibliotheek. Dit kan iedere maandag t/m vrijdag na 14.00 uur, op zaterdag is er de hele dag de mogelijkheid om kaarten bij de balie te reserveren. Kom ook luisteren naar dit unieke verhaal. Tot dan.