Sport & Vrijetijd

Aanstaand weekend staat Losser in teken van het Losser Tournament

LOSSER - Komend weekend is het weer zover. SV Losser organiseert het jaarlijkse internationale jeugdvoetbaltoernooi. Dit sportieve evenement brengt jeugdteams uit Nederland en Duitsland samen voor een weekend vol spannende wedstrijden, sportiviteit en plezier.

Dit jaar verwelkomt SV Losser 32 teams, verdeeld over de leeftijdscategorieën Onder-13 en Onder-15. Elk team zal gedurende het weekend zeven wedstrijden spelen: vier op zaterdag en drie op zondag. Alle teams verblijven het hele weekend op het sportcomplex van SV Losser, waar voor elk team een grote slaaptent beschikbaar is. Zo kunnen de jonge voetballers samen met hun teamgenoten de volledige toernooi-ervaring beleven. De organisatie zorgt voor een uitgebreid ontbijt en lunch op beide dagen. Op zaterdagavond is er een luxe barbecue met allerlei lekkers.

Diezelfde avond is er om 19.00 uur een speciale wedstrijd tussen oud eerste elftalspelers van de voetbalverenigingen uit de gemeente Losser en de FC Twente All Stars. Na deze wedstrijd zal de band WAAZ optreden, dat staat garant voor een spetterende avond.De zondag wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking nadat alle finales zijn gespeeld. Uiteraard zijn er weer mooie bokalen te vergeven.SV Losser hoopt natuurlijk op mooi weer en daarom is er een gratis zonnebrandcrème uitgiftepunt voor alle bezoekers. Veiligheid en gezondheid staan voorop.

SV Losser kijkt ernaar uit om de teams en supporters te verwelkomen voor een sportief en gezellig weekend. Dat begint vrijdagavond met een meidentoernooi, zie elders in deze krant, er zal dan ook een dj zijn die de muziek verzorgt en er een gezellige avond van gaat maken.

Uw reactie