Algemeen

Zonnebloem afdeling Tubbergen viert 75-jarig landelijk bestaan met Walk ’n Roll

TUBBERGEN - De landelijk Zonnebloem bestaat dit jaar 75 jaar en dat moet gevierd worden. De Zonnebloem afdeling Tubbergen hield daarom afgelopen zaterdag een Walk ’n Roll. Met ruim vijftig gasten en vrijwilligers werd er een wandeling gemaakt in en rond het Eeshofbos.

Arm in arm, achter rolstoel of rollator De feestelijke bijeenkomst ging van start met koffie, thee en koek bij de picknickplaats in het Eeshofbos waar een mooie vlag van de Zonnebloem niet te missen viel. Daarna ging het gezelschap samen aan de wandel. Arm in arm of achter een rolstoel of rollator werd er gezellig gekletst met elkaar. Bij terugkomst kregen de wandelaars een heerlijk ijsje en een beloning. Zowel de deelnemers als de vrijwilligers van de Tubbergse Zonnebloemafdeling kijken terug op een zeer geslaagde middag.

Iedereen is welkom op de wekelijkse Welfare

De Walk ‘Roll is slechts één van de vele activiteiten die de Zonnebloem afdeling Tubbergen houdt. Een andere populaire activiteit is de Welfare waarbij handwerken centraal staat. De Welfare vindt elke dinsdagmiddag vanaf 14.00 uur plaats in de recreatieruimte van de Kolenbranderhof. Er wordt gehaakt, gebreid en uiteraard is er volop gelegenheid om gezellig samen koffie te drinken.

Iedereen die interesse heeft, is van harte welkom om een keer langs te komen of mee te doen. Wat er zoal gecreëerd wordt is onder andere zondag 9 juni te zien in hartje Tubbergen. Dan staan mensen van de Welfaregroep op het Zomer Event met hun zelfgemaakte spullen.

Uw reactie