Algemeen

Workshop ‘Ukkies ontspannen & in beweging met de iPad’

LOSSER - Media is overal om je heen, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat word je omringd door schermen, boeken, luidsprekers en apparaten die je aandacht vragen. Die media hebben effect op je ukkie. Ze kunnen prikkelen, in beweging brengen, je aan het denken zetten of juist zorgen voor ontspanning. Maar ook een bron van onrust vormen, overprikkelen of té uitdagend zijn.

In de workshop ‘Ukkies ontspannen & in beweging met de iPad’ leert je ukkie op een luisterende, bewegende en spelende manier verhalen uit te beelden en te fotograferen met een iPad. Hoe kan je samen bewegen met de iPad? Hoe beeld je een verhaal uit? Op welke manier maak je een foto? Wat zie je in beeld? En wat gebeurt er als je een foto van heel hoog of juist heel laag bij de grond maakt?

Media Ukkie Dagen
Deze workshop wordt gegeven in het kader van de Media Ukkie Dagen. De Media Ukkie Dagen zijn dit jaar van 5 t/m 12 april en gaan over de invloed van media op ontspanning.

De workshop is op dinsdag 9 april van 14.30 tot 15.30 uur in MaakLab, Raadhuisplein 1 in Losser. Leeftijd: 4 t/m 6 jaar. Aanmelden kan via info@fundamentlosser.nl of tel. 053-5369400. Ouders/verzorgers mogen erbij blijven. Aanmelden is voor hen niet nodig.