Algemeen

Winactie: Centrum Oldenzaal betaalt je rekening!

OLDENZAAL - De vierde editie van ‘Wij betalen je rekening’, is weer van start gegaan. De speciale actie waar bezoekers van centrum Oldenzaal hun aankoopbon kunnen inleveren en daarmee het aankoopbedrag terug kunnen winnen in Oldenzaalse cadeaubonnen. 

De lente is officieel begonnen! Het voorjaar hangt in de lucht. En daar hebben we allemaal zin in! Lekker naar buiten en de zon op je huid voelen. Tijd om de stad in te gaan en de nieuwste voorjaarsmode te scoren of om een terrasje te pakken.

Winactie
De winactie is vrij eenvoudig. Je bezoekt één van de vele Oldenzaalse (centrum)ondernemers en bij betaling ontvang je het deelnameformulier. Op dit formulier vul je je adresgegevens in en voegt de kassabon toe. Het formulier stop je in de daarvoor bestemde actiebakken en wellicht ben je dan één van de winnaars die het aankoopbedrag in Oldenzaalse cadeaubonnen terugontvangt.  Deze te gekke winactie loopt tot en met 27 april.

Actiebakken
De actiebakken kun je op de volgende plekken vinden: Tourist Info / Oldenzaal Promotie in de Grootestraat; Schuurman Schoenen in de Bisschopstraat; Herenmode Olde Weghuis in de Steenstraat; in winkelcentrum In Den Vijfhoek en op het middenplein in de Driehoek.

Heb je geen actieformulier ontvangen? Schrijf dan op de achterkant van je bon je naam, e-mailadres of telefoonnummer en de reden waarom jij het verdient om je aankoopbedrag terug te winnen in Oldenzaalse cadeaubonnen.

Oldenzaal Promotie
Stichting Oldenzaal Promotie is verantwoordelijk voor de citymarketing van Oldenzaal en beheert de Tourist Info aan de Grootestraat 35-37 in Oldenzaal.

Meer weten? Kijk op de website www.uitinoldenzaal.nl/wijbetalenjerekening/

Reacties

WAT een mooie actie van Ondernemers Oldenzaal.

VOOR het volkcen VOOR de Ondernemets dus plus plus.....SUPER...