Algemeen

Welke organisaties strijden dit jaar om Gouden Boeskool?

OLDENZAAL - De bokaal wordt weer uitgereikt op 13 december: de Oldenzaalse Vrijwilligersprijs 2023. Spannende tijden breken aan voor de verschillende organisaties en verenigingen waar vrijwilligers actief zijn én voor de voorgedragen ‘bijzondere vrijwilligers’. Het is een prijs die door de gemeente Oldenzaal uitgereikt wordt om de vele vrijwilligers te erkennen, een blijk van waardering te geven en ze te stimuleren in hun werkzaamheden.

Stemmen is nu mogelijk

Ieder jaar wordt, rond de Internationale Vrijwilligersdag in december, de Vrijwilligersprijs Oldenzaal uitgereikt. Er zijn dertien genomineerden en iedereen kan zijn stem uitbrengen voor de publieksprijs. Dit kan tot en met 30 november a.s. via de website www.    impuls-oldenzaal.nl/vrijwilligersprijs. Naast de publieksprijs zal een deskundige jury zich buigen over de inzendingen en de gouden bokaal uitreiken. 

Feestelijke avond

Wethouder Maaike Rödel zal tijdens de feestelijke avond in Stadstheater De Bond de prijzen uitreiken aan de winnaars. De aanwezigen kunnen deze avond ook genieten van verschillende optredens, onder andere van cabaretier Boban Benjamin Braspenning.

Meer informatie:

www.impuls-oldenzaal.nl/vrijwilligersprijs of bel Impuls: 0541-571414.