Algemeen

’De Alleskunner’ komt naar Tubbergen

Vier Koningsdag als nooit tevoren

TUBBERGEN - Het mavo-terrein in Tubbergen transformeert op zaterdag 27 april in een speelveld vol avontuur en gezelligheid, met voor ieder wat wils. Van de spannende competitie in de speciale Koningsdageditie van ’De Alleskunner’ tot aan de traditionele vrijmarkt, wordt Koningsdag op een unieke wijze gevierd.

Dit jaar introduceert de Stichting Oranjewijk Tubbergen ’De Alleskunner: Oranjedag editie’, een wedstrijd waarbij teams van twee tot vijf personen strijden om niet alleen de eer, maar ook een hoofdprijs van € 150. Gebaseerd op het populaire televisieprogramma, belooft deze editie een reeks van uitdagende en vermakelijke spellen, waarbij teamwerk en veelzijdigheid centraal staan. Deelname staat open voor teams van alle leeftijden. Inschrijven kan via www.oranjewijktubbergen.nl/oranjedag-tubbergen en kost slechts € 10,00 per team.

Naast de opwinding van ’De Alleskunner’ biedt Koningsdag in Tubbergen ook een vrijmarkt waar locals en bezoekers kunnen snuffelen naar schatten en genieten van lokale lekkernijen. De dag wordt verder verrijkt met spelletjes speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen. Deze spellen, die ook tijdens de gymlessen in de aanloop naar Koningsdag worden geoefend, beloven een dag vol plezier en activiteiten voor de jongere deelnemers.

Fietsroutes

Maar dat is niet alles. Voor liefhebbers van de buitenlucht en het verkennen van de prachtige omgeving van Tubbergen, zijn er speciaal uitgestippelde fietsroutes beschikbaar. Deze routes leiden fietsers langs de mooiste plekjes van het dorp en de omliggende natuuren zijn de perfecte manier om de feestdag actief te vieren.

Koningsdag in Tubbergen belooft een dag te worden vol activiteiten die de gemeenschapsgeest versterken en voor iedereen wat te bieden hebben. Van de dynamische uitdagingen van ’De Alleskunner’ tot aan de gezellige drukte van de vrijmarkt en de spelletjes voor kinderen. Tubbergen zet zich in voor een onvergetelijke Koningsdag.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een dag vol festiviteiten, sport, en plezier. Markeer 27 april in je agenda en vier Koningsdag op een manier die je je nog lang zult herinneren! Meer info over de activiteiten, aanvangstijden en het inschrijven is te vinden op oranjedagtubbergen.nl en de socials.