Algemeen

Vier jubilarissen tijdens algemene ledenvergadering EHBO De Lutte

DE LUTTE - Tijdens de algemene ledenvergadering van 25 maart jl. waren er maar liefst vier jubilarissen bij EHBO De Lutte. Ellen Wiggers is 25 jaar lid, Marjon Timmerman 30 jaar lid, Tonnie Kamphuis 45 jaar lid en Lidy Kok is maar liefst 50 jaar lid van deze vereniging. Laatstgenoemde is door haar grote verdienste benoemd tot erelid. Namens ieder, van harte gefeliciteerd met jullie jubileum en benoeming tot erelid!

Op de ledenvergadering is benoemd dat EHBO De Lutte een mooie vereniging is met actieve leden. EHBO’ers van de vereniging staan dan ook regelmatig op uiteenlopende evenementen in en rondom De Lutte, zoals de Hellehondsdagen, de Heurnetocht en de Snertloop. De EHBO’ers hebben niet alleen beschikking over verbandmiddelen, maar ook de AED is aanwezig.

Wilt u gebruik maken van EHBO-diensten bij uw evenement of heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen via evenementen@ehbodelutte.nl.

Daarnaast is in de vergadering aangegeven dat de vereniging op zoek is naar nieuwe bestuursleden. Voel jij je geroepen om het bestuur te versterken of wil je meer weten over de functies, schroom niet en stuur een mail naar contact@ehbodelutte.nl

EHBO is belangrijk, je kan mensenlevens redden en/of erger letsel voorkomen. De meeste ongelukken gebeuren immers in en rond het huis, op het werk of in het verkeer. Het is dan goed om te weten hoe je op de juiste wijze hulp kunt verlenen.

Cursussen
Daarom is het weer mogelijk om een eenheidscursus EHBO en/of AED/Reanimatiecursus te volgen. Mocht jij je EHBO-diploma willen behalen, is dat zeker mogelijk. Het eerste jaar lidmaatschap zit er standaard bij in. Vanaf zes personen kan een cursus al doorgaan. Meer informatie vind je op de website: www.ehbodelutte.nl Wil je je opgeven, stuur dan een mail naar: contact@ehbodelutte.nl. Planning is om de curussenin het najaar van 2024 plaats te laten vinden.

Ben je al in het bezit van een EHBO-diploma? Ook dan ben je welkom bij de vereniging. Die is altijd op zoek naar hulpverleners die zich willen inzetten voor de samenleving. Aanmelden kan via eerder genoemd mailadres.

Vind u het werk van EHBO De Lutte wel belangrijk, maar heeft u zelf geen ambitie meer om hulp te verlenen en wilt u de vereniging alleenl ondersteunen als begunstigde en/of bedrijf, dan kun u altijd contact opnemen. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd!