Algemeen

Veel moois voor weinig tijdens dag en Kofferbakverkoop in hartje Tubbergen

TUBBERGEN - De jaarlijkse Outletdag in het centrum van Tubbergen beleeft dit jaar haar eerste lustrum. De vijfde jaargang van het event, een initiatief van OHT (Ondernemers Hart Tubbergen) staat zaterdag 2 september van 10.00 tot 17.00 uur op het programma. De winkels in het koophart bieden hun waren aan met mega-kortingen. Dat doen ze zowel in de fysieke winkels als buiten vanaf zo’n 25 sfeervol ingerichte kraampjes. Tevens is het Raadhuisplein deze zaterdag weer het toneel voor de Kofferbakverkoop. 

Vijf jaar koopjes en gezelligheid

In 2019 besloten de ondernemers van het centrum in Tubbergen om de krachten te bundelen in de vorm van een gezamenlijke Outletdag. Nagenoeg alle ondernemers in de Grotestraat en de Almeloseweg nemen hieraan deel. Elke winkel heeft z’n eigen outlet. Zowel binnen als buiten. Want voor de feestelijke sfeer staan er, evenals voorgaande jaren kraampjes voor de winkels. Koopjesjagers kunnen er hun shop-hart ophalen want de kortingen beloven enorm aantrekkelijk te zijn. Voor de doorgewinterde trendvolgers is er in de winkels eveneens genoegt te beleven. Veel modezaken bieden er alvast een voorproefje op de nieuwe herfst- en wintercollecte krijgt daartoe de mogelijkheid

Zolder opgeruimd? Meld je aan voor de Kofferbakverkoop!

Op het Raadhuisplein kan de koopjesjacht worden vervolgd bij de Kofferbakverkoop. Voor deelnemers is het, naast een gezellige dag, een uitgelezen moment om de zolder en kasten op te ruimen en overtollige spullen te verkopen. De insteek is om dit letterlijk vanuit de kofferbak te doen. Maar uitbreiding in de vorm van een -zelf meegenomen- tafeltje of kleedje is tevens toegestaan.

Wie graag een plek wil tijdens de Kofferbakverkoop kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@tuttebel-tubbergen.nl.

De Outletdag en de Kofferbakverkoop worden zaterdag 2 september gehouden van 10.00 tot 17.00 uur.