Algemeen

TOP – Tijdelijke Oplossingen Plegt

VASSE -  Met de verhuur van onder andere nooddouches, stroomvoorzieningen, zwerfkasten, kabels, snoeren, verlichting, kachels en bouwdrogers biedt TOP tijdelijke oplossingen voor mensen die in een verbouwing zitten.

Badkamer op de schop? Nooddouche van TOP

Trots wijst Vassenaar Luuk Plegt naar de nooddouche die in zijn garage staat. “We zitten nu zelf met een kleine verbouwing, dus maken we er zelf ook gebruik van.” Het avontuur van de ondernemer in tijdelijke oplossingen begon in 2015. “Ik heb altijd in het installatiewerk gezeten, voornamelijk op de bouw. Dat doe ik nu nog bij REPI uit Denekamp. Daarnaast doe ik dit sinds 2015 voor mezelf. Destijds werkte ik nog bij Eppink uit Tubbergen. Daar zag ik geregeld mensen zonder badkamer zitten en dacht ik ‘daar moet ik wat mee doen’.

“Ik loop meestal niet zo heel lang met een idee rond, dan maak ik er wel werk van. Dus toen ik dat zag ben ik vrij snel met de nooddouches begonnen. Ik heb zelf de kant en klare douches op maak aangepast zodat je ze als bouwpakketje overal makkelijk kunt opbouwen en afbouwen. Zo kunnen de nooddouches bijvoorbeeld ook makkelijk de trap op en kunnen ze overal staan. In de praktijk gebeurt dat ook. Ze staan bij klanten in de kelder, de keuken, de overkapping of op zolder; ik maak het altijd terecht voor de situatie. Er zit een boiler bij voor warm water en pompjes voor het afvoerwater.

“In bestaande situaties kunnen mensen gewoon blijven douchen waar ze wonen, zonder bijvoorbeeld naar de buren te hoeven. Dat is natuurlijk wel makkelijk. Daarbij hanteer ik het motto ‘Badkamer op de schop? Nooddouche van TOP’. Maar het is niet alleen een oplossing bij verbouwingen, maar ook een uitkomst voor andere noodsituaties. Zo is het ook weleens nodig bij lekkages. Onlangs heb ik een nooddouche geplaatst bij iemand met een gebroken been die niet meer naar boven kon. Die man was van de motor gevallen. In zulke situaties kan de verzekering vaak iets betekenen. Ook bij dat soort situaties is een nooddouche een mooie oplossing.” 

Uw verbouwing komt terecht met Tijdelijke Oplossingen Plegt

Enthousiast vervolgt Plegt zijn verhaal. “Naast nooddouches heeft TOP meer oplossingen. Ik laat het een beetje op de vrije loop hoe dat gaat. Ik werk zelf op de bouw en kijk en hoor waar behoefte aan is. Soms krijg je vragen ‘heb je dit of dat’, dan regel ik even snel wat nieuws erbij. Zo verhuurt TOP ook noodstroomvoorzieningen voor de bouw, zwerfkasten, kabels, snoeren, verlichting, kachels en bouwdrogers.” De Vassenaar blijkt een liefhebber van rijmende slogans voor zijn business. Zo presenteert TOP zijn aanbod onder het motto ‘Uw verbouwing komt terecht met Tijdelijke Oplossingen Plegt’. 

“Het is altijd fijn om te horen dat de klanten iets goed bevalt. Eigenlijk zijn ze altijd heel positief. Klanten komen binnen via reclame en een paar vaste contacten, groothandels en tegelzetters, die weleens mensen doorsturen. Maar de meeste mensen weten de weg te vinden via mond-tot-mond reclame. Zo merk je dat je meerdere keren in een straat komt of bij familie of bekenden van mensen. Wanneer het goed bevalt vertellen ze het door, dat werkt uiteindelijk toch het beste. TOP verhuurt aan iedereen in de regio, pakweg in een straal van dertig kilometer rondom Tubbergen. In de omgeving werd zoiets als nooddouches nog niet aangeboden, daar is dan ook vanaf het begin veel vraag naar”, aldus Plegt. 

Voor meer informatie of het huren van een nooddouche of ander product kunt u terecht op tophuren.nl of contact opnemen via:

info@tophuren.nl of 0615501600.

TOP is ook te volgen op Facebook.