Algemeen

Toertocht klassieke auto’s Geesteren

GEESTEREN - De oldtimerclub 't Oale Brik uit Geesteren organiseert voor de achtste  keer een toertocht. Die is op zondag 2 juni. Dit is in het weekend waarin ook de kermis en andere activiteiten in het dorp plaatsvinden.

Er is een mooie tocht uitgezet door het Twentse landschap. De route gaat over de binnenwegen waar rustig wordt gereden en van de omgeving kan worden genoten. Tijdens een pauze onderweg is er gelegenheid om met elkaar over technische zaken te praten of gewoon gezellig met elkaar te genieten van een lunchpakket. Na afloop is het ongedwongen nazitten bij het eindpunt van de toertocht, camperplaats Het Witteven.

De organisatie hoopt op mooi weer, voldoende animo en mooie gepoetste klassiekers zodat het zowel voor de kijker als rijder een geslaagd evenement gaat worden. Heeft u een klassieker en wilt u meerijden, dan kunt u zich opgeven voor de tocht via de website www.oale-brik.nl

Vanaf 10.00 uur kunnen de deelnemers hun voertuig opstellen aan de Vriezenveenseweg bij De Aanleg, waar de liefhebber dan alvast een kijkje kan nemen. De tocht is ongeveer 80 kilometer en start om 11.30 uur.

Wilt u weten hoe het vorig jaar was? Kijk dan op de Facebookpagina van de oldtimerclub: @Oalebrik.