Algemeen

Team Oldenzaal overwint de Mont Ventous in Frankrijk voor de strijd tegen MS!

OLDENZAAL - Afgelopen 2e pinksterdag heeft Team Oldenzaal een ongelooflijke prestatie geleverd door deel te nemen aan het evenement Klimmen tegen MS in het zuiden van Frankrijk. Met vastberadenheid en teamgeest hebben alle 11 teamleden de top van de berg bereikt, ondanks uitdagende weersomstandigheden met regen, kou en onweer.

Dankzij hun doorzettingsvermogen en vele donaties heeft Team Oldenzaal een fantastische €16.715 ingezameld voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In totaal werd er tijdens het evenement meer dan €570.000 opgehaald. Deze fondsen zijn van onschatbare waarde voor baanbrekend onderzoek, waaronder een studie naar een afwijkende afweerrespons tegen het Epstein-Barr-virus als mogelijke oorzaak van MS, zowel binnen als buiten het brein. Dit onderzoeksdoel is zorgvuldig gekozen in samenwerking met het Nationaal MS Fonds en MS Research.

Het evenement gaf deelnemers de kans om te stemmen op innovatieve onderzoeksprojecten, wat bijdraagt aan belangrijke vooruitgang in het begrijpen en behandelen van MS.

"We zijn enorm trots op de prestaties van ons team en de ongelooflijke steun die we hebben ontvangen," Fred Woordes voorzitter van Team Oldenzaal. "Het was een onvergetelijke ervaring, en we kijken ernaar uit om volgend jaar opnieuw deel te nemen aan dit inspirerende evenement!"

Wil jij volgend jaar, op maandag 9 juni ook de uitdaging aangaan en deel uitmaken van Team Oldenzaal? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar oldenzaaltegenms@gmail.com

 

Reacties

Met veel plezier heb ik het stukje over deze prachtige actie gelezen!!

Maar wat echt niet kan is de naam van deze gigant van de provence verkeerd spellen...

Heiligschennis, dat doet de reus, de prestatie van de deelnemers en het goede doel geen eer aan !!

met vriendelijke groet,

Edo Hilgenberg