Algemeen

Strijd om de Stad komt terug met nieuwe editie in 2024!

OLDENZAAL - Na het oplossen van de schuifpuzzel door de opperbevelhebbers in een bomvolle Plechelmusbasiliek - waar 60 teams zich verenigden - ging er een golf van fanatisme en enthousiasme door heel Oldenzaal. Dat smaakt natuurlijk naar meer! Daarom wordt er met trots de derde editie van Strijd om de Stad aangekondgd, die zal plaatsvinden op zaterdag 14 september .

Strijd om de Stad is een avond vol uitdagingen, waarin teams van ongeveer tien personen strijden om de eerste plek en een gigantische prijzenpot. Alle teams verzamelen zich klokslag 18.00 uur ergens in Oldenzaal voor de aftrap. Daar wordt het wedstrijdboek en startpakket uitgedeeld.

De teams vertrekken dan naar hun eigen thuishonk ergens in of rondom Oldenzaal. Vanaf die plek kunnen de diverse vragen en opdrachten gemaakt worden. Tijdens het spel krijgen de teams via WhatsApp verschillende extra vragen en opdrachten die ze moeten maken en uitvoeren. Om 23.00 uur moet alles ingeleverd worden en begint de afterparty ergens in Oldenzaal. Om deel te nemen aan de Strijd om de Stad vorm je een team met je collega's, buren, vrienden of familie. Benoem een opperbevelhebber en schrijf je team in vanaf 1 april. Het inschrijfgeld bedraagt € 60,00 per team. Op die manier ben je verzekerd van een fantastische avond vol spanning, uitdaging en vooral plezier.

Je kunt je team inschrijven via  https://www.strijdomdestad.nl vanaf 1 april.

Kortom, de Strijd om de Stad is dé avond voor iedereen die houdt van uitdagingen en plezier. Of je nu deelneemt met je vrienden, collega's of familie, je bent verzekerd van een avond vol spanning en sensatie. Wil je meer informatie over de Strijd om de Stad? Kijk dan op de website of volg hen op Facebook en Instagram (@strijdomdestad.nl).

Uw reactie