Algemeen

Serviceclub Inner Wheel Ambt Almelo schenkt € 3000,00 aan ‘Stichting de Eethoek’ in Almelo

ALMELO - Door de enthousiaste inzet van haar leden bij diverse acties werd het afgelopen jaar door Inner Wheel Club Ambt Almelo een mooi bedrag verzameld voor het goede doel. Thema was het afgelopen jaar ‘Zorg en Welzijn’ en in dat kader werd het de opbrengst (evenals vorig jaar) geschonken aan Stichting De Eethoek in Almelo. De cheque ter waarde van € 3.000,00 werd door Astrid van Riggelen (past president Inner Wheel Ambt Almelo) overhandigd aan Monique van der Veen van Stichting de Eethoek.

Stichting De Eethoek verzorgt met behulp van vrijwilligers een paar keer per week gezonde (warme) maaltijden voor mensen in Almelo die daarvoor de financiële middelen missen.

Monique van der Veen gaf aan zeer blij te zijn met deze bijdrage; van het bedrag kunnen veel maaltijden worden bereid.

Leden van Inner Wheel Ambt Almelo hebben aangegeven Stichting de Eethoek in de toekomst te willen ondersteunen bij de bereiding van de maaltijden. Voor meer informatie zie stichtingdeeethoek.nl.

Inner Wheel Ambt Almelo maakt onderdeel uit van Inner Wheel Nederland met in totaal 63 clubs, verdeeld over 3 districten en meer dan 2000 leden en van de wereldwijde organisatie International Inner Wheel die een Consultatieve Status bij de VN heeft.

Binnen Inner Wheel draait het om betrokkenheid. Dit komt duidelijk tot uiting in de drie kernwaarden van Inner Wheel: persoonlijk betrokken, sociaal bewogen en internationaal verbonden. Voor meer informatie zie innerwheel.nl.