Algemeen

Saskia Bolk-Mölder van Hairmoments by Saskia in Weerselo wint Consumer Award

WEERSELO - De winnaars van de Coiffure Awards zijn zondagavond 12 mei bekendgemaakt tijdens hét kappersevenement van het jaar. Saskia Bolk-Mölder van Hairmoments by Saskia in Weerselo won de Consumer Award. Tijdens deze 32e editie van de Oscars onder de kappersprijzen ging wederom naast een gerenommeerde nationale en internationale jury, ook de consument in beraad.

Een avond van glamour en vakmanschap bij het jaarlijkse gala, dat de schijnwerpers richt op de top van Nederlandse kappers. BN’ers, journalisten, genomineerden en genodigden verschenen in stijl op de door dj Jody Bernal van lekkere muziek voorziene, rode loper die voor Studio21 te Hilversum was uitgelegd. De sfeer was direct opperbest. Tijdens het Coiffure Award gala werden er maar liefst veertien Awards uitgereikt.

De 32ste editie van het gala werd spectaculair ingeluid door Queen Makoma. We want ABBA zorgde voor een onvergetelijk muzikaal intermezzo, gevolgd door een bruisende afterparty met live band This is Beethoven!. De avond stond onder de bezielende leiding van gastvrouw Nikkie de Jager, ook bekend als NikkieTutorials, die met haar natuurlijke gevoel voor humor en ongekende stage presence de avond van een gouden randje voorzag.

Naast de onderscheiding voor Saskia Bolk-Mölder werden er nog twaalf Coiffure Awards uitgereikt. Bekijk de collecties van alle winnaars op coiffureaward.nl

Kapper: Saskia Bolk-Mölder | Fotografie: Johnny ten Have | Visagie: Linda Hoevenaars | Styling: Ceciel Kotte/Saskia Bolk-Mölder. Foto: Coiffure Award