Algemeen

Samenkomst in het teken van Maria in Hart van Fleringen

FLERINGEN - In het Hart van Fleringen vindt op zaterdag 25 mei om 19.00 uur weer een samenkomst plaats, die dit keer in het teken staat van Maria. 

Truus Rozenkamp van de parochiële werkgroep Lourdes zal iets vertellen over de Lourdesreizen, de voorbereidingen en de belevingen in Lourdes.

Door omstandigheden kan het zingen met het gelegenheidskoor niet doorgaan maar er is natuurlijk wel een verrassend alternatief bedacht. Walter Luttikhuis en Jeroen Mollink zullen namelijk enkele Marialiederen ten gehore brengen. Na afloop van dit samenzijn kan er nog even nagepraat worden en is er voor iedereen een kopje koffie of thee. Voelt u zich allen weer van harte welkom.

Lourdesviering Reutum

De werkgroep Lourdesbedevaarten van de parochie organiseert in het voorjaar van 2025, volgend jaar dus, weer een bedevaart naar Lourdes. De voorbereidingen hiervoor gaan na de zomervakantie van dit jaar weer van start. Om toch de bijzondere verbinding met Maria te behouden heeft de Lourdesgroep besloten om voor dit jaar een bijzondere Mariaviering te organiseren, waarin tevens al vooruit wordt gekeken naar de bedevaart in 2025.

Deze viering wordt gehouden op woensdagavond 29 mei om 19.00 uur in de kerk van Reutum. Pastoraal werker Christianne Saris zal samen met de leden van de werkgroep, Annie Oude Breuil en Christien Deterink, voorgaan in deze viering. Het dames- en herenkoor van Reutum verzorgt de zang. Na afloop is er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie of thee met iets lekkers. Het belooft een mooie viering te worden. Van harte welkom!