Algemeen

Aanmelden kan nog!

Ronde Tafel Oldenzaal organiseert ‘Het Herendiner’ voor alleenstaande heren uit Oldenzaal

OLDENZAAL - De Ronde Tafel Oldenzaal organiseert ook dit jaar weer het evenement 'Het Herendiner’. Het Herendiner is een evenement dat de Tafelaars, leden van de Ronde Tafel Oldenzaal, organiseren. Alle alleenstaande heren uit Oldenzaal zijn op woensdag 22 november uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

De Ronde Tafel Oldenzaal is een club met jonge mannen, onder de 40 jaar, die zich onder andere lokaal en landelijk inzetten voor diverse serviceprojecten en goede doelen. Het Herendiner is daar een voorbeeld van.

Het Herendiner

Tijdens het evenement, welke plaats zal vinden bij de Molenkamp te Oldenzaal op woensdag 22 november om 17.00 uur, zullen de Tafelaars een luxe 4 gangendiner verzorgen voor alle deelnemers. Als vereniging steken zij hiervoor zelf de handen uit de mouwen! In de keuken van QuaKoken zullen zij met hun 17 leden daags voor het event zelf de voorbereidingen treffen zodat ze de volgende dag een high end 4 gangendiner kunnen serveren. Om dit alles mogelijk te maken heeft de Ronde Tafel Oldenzaal diverse sponsoren gevonden uit de omgeving die een financiële bijdrage hebben gedaan. Dank van de vereniging gaat daarbij uit naar alle ‘Vrienden van het Herendiner’. Ook zorgen de Tafelaars dat de bezoekers, waar nodig, door hen op gepaste wijze worden vervoerd van en naar de Molenkamp. Auto Peterman heeft hiervoor als hoofdsponsor de auto's ter beschikking gesteld. Het diner wordt muzikaal ondersteund door zangeres Yvonne Hams. Alle ingrediënten zijn aanwezig om ook dit jaar weer een geslaagd evenement neer te zetten!

Graag wil de Ronde Tafel Oldenzaal alleenstaande Heren uit Oldenzaal uitnodigen om ook hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en kan via de zorginstelling waar men verblijft, of anders via

herendiner@rt89.nl. Indien vervoer gewenst horen zij het graag. Momenteel zijn er nog plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

Reacties

Wou graag mijn vader en een kameraad opgeven .

2 pers van boven de 85 ze hebben geen vevoer nodig.

M.v.g Daniella  Bos