Algemeen

Repair Café Windmolenbroek open op vrijdag 10 mei

ALMELO - Vrijdagmiddag 10 mei is het weer zover. De reparateurs van Repair Café Windmolenbroek staan van 12.30 tot 15.30 uur in het Noaberhoes paraat om met hun gezamenlijke technische kennis zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven.

In het vorige café werden weer diverse dingen binnengebracht, waaronder een lamp, twee stofzuigers, een accuboormachine, een Tom Tom, een blender, een flatscreen tv, een stoomstrijkijzer, een rollator en een dubbel koffiezetapparaat. Het merendeel werd gerepareerd: de lamp deed het weer met een nieuwe zekering en voor de rollator die steeds dichtklapte, bedachten de handige techneuten een oplossing.

Voor het stoomstrijkijzer moest een nieuwe waterklep worden besteld en die wordt er 10 mei in gemonteerd. De dubbele koffiezetter van molen de Hoop lekt niet meer. Dus de vrijwilligers bij de molen kunnen weer zonder problemen koffie zetten. Tot slot kwam er nog een fietser langs die zijn helm stuk had. Hij vroeg of die gelijmd kon worden, zodat hij weer veilig kon fietsen. Ook dit probleem werd natuurlijk opgelost.

Dus is er bij u iets stuk? Kom dan ook naar het Noaberhoes. Voor het onderzoeken/ herstellen wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De reparateurs zien u graag op 10 mei. Let op: vol is vol.