Algemeen

Repair Café Vasse van start gegaan

VASSE - Op woensdag 10 januari is het Repair Café Vasse officieel van start gegaan. Na een wat rustig begin werden er in de loop van de morgen al diverse elektrische apparaten, toestellen en klokken ter reparatie aangeboden. Hopelijk lukt het repareren en kunnen de herstelde c.q. gerepareerde toestellen, binnenkort weer aan de rechtmatige eigenaar worden teruggegeven.

Voorlopig kan het Repair Café Vasse doorgaan en kunnen ze rekenen op steun van het Repair Café Tubbergen.

De openingstijden zijn voorlopig op elke tweede woensdag van elke maand tussen 9.30 en 12.00 uur, waarvan woensdag 10 januari jl. de laatste was. De te repareren toestellen/apparaten kunnen dan worden gebracht.

Zodra het apparaat gereed is kunnen deze in principe een week later, na telefonisch bericht, ook weer op het inleveringsadres worden opgehaald. Ook indien er geen Repair Café is. Dan zal de Dorpshuiskamer voor afwikkeling zorgdragen. Kan een apparaat niet worden hersteld dan wordt dit aan de eigenaar medegedeeld.

Er kunnen geen grote apparaten (koelkast, tv, diepvries etc.) ter reparatie worden aangeboden. Alleen handzame apparaten (weegschalen, elektrische apparaten als koffiezetapparaten, tosti-apparaten etc., radio’s, allerlei (schemer) lampen, stofzuigers, naaimachines, hand- en niet te grote tuingereedschappen, computerapparatuur, apparaten met een emotionele waarde etc.) kunnen ter reparatie worden aangeboden. Dit betekent overigens niet dat alles kan worden gerepareerd.

Voor de reparatiekosten wordt een vrije gift van de eigenaar gevraagd.

Nieuwe onderdelen kunnen / moeten, na overleg met de hersteller en eigenaar en op advies van de hersteller, door de eigenaar zelf worden aangevraagd en betaald.

Eventueel kunnen nieuwe onderdelen door de hersteller worden besteld waarbij de eigenaar voor betaling zorg dient te dragen.

Voor nadere informatie over allerlei zaken kunt u contact opnemen met John Rozendaal, 06-13577666 of Joan Kenkhuis, 06-20159260.