Algemeen

Repair Café in het Noaberhoes

ALMELO - De vrijwilligers van Repair Café Windmolenbroek staan vrijdag 29 maart van 12.30 tot 15.30 uur weer paraat in het Noaberhoes bij winkelcentrum de Gors. Gelukkig weten steeds meer mensen het Repair Café in het Noaberhoes te vinden en velen hebben goede ervaringen en komen graag terug als er thuis iets stuk is.

In het Noaberhoes heeft de klant de mogelijkheid om onder het genot van een gratis kopje koffie/thee op de reparatie te wachten, maar het is ook mogelijk om naar huis te gaan of boodschappen te doen. Zodra de reparatie opgehaald kan worden of als er een nieuw onderdeel gekocht moet worden, belt een van de gastvrouwen de klant.

De afgelopen keer was het vooral de week van de naaimachines. Er werden vijf naaimachines gebracht, die allemaal weer gebruiksklaar werden gemaakt. Ook kwam er tuingereedschap voorbij en nog diverse andere items. Meer dan tachtig procent werd gerepareerd.

Dus...waarom iets weggooien als de kans groot is dat het voor een vrijwillige bijdrage gerepareerd kan worden? Let op: vol is vol!