Algemeen

Deelnemers kunnen terugblikken op geslaagde dag

Reisje DiGO-leden 2024

DENEKAMP - Het jaarlijkse reisje van de DiGO stond op zaterdag 1 juni weer op het programma. Om tien uur ’s morgens stond de bus van firma Brookhuis bij café-restaurant ‘t Wubbenhof in Denekamp klaar voor vertrek. 53 DiGO-leden reisden comfortabel naar Ommen, waar een fraaie boottocht over de Vecht werd gemaakt. 

Na aankomst in Ommen werd het gezelschap hartelijk ontvangen door de schipper van de boot en werd iedereen aan boord geholpen met rolstoelen en rollators, waarna de koffie en thee met lekkere verse broodjes werden geserveerd.

Het was ideaal weer om te gaan varen en iedereen aan boord genoot dan ook met volle teugen van de prachtige omgeving en de rust op het water, van de uitgebreide uitleg die de schipper over de omgeving gaf en van de bezienswaardigheden op de oevers.

Na de boottocht ging het per bus richting het streekmuseum dat een bezoek meer dan waard was en bovendien erg interessant met alle uitleg erbij. Nadat iedereen weer met de nodige hulp in de bus plaatsgenomen had, ging het richting Denekamp via een hele fraaie toeristische route over de Sallandse Heuvelrug. Na aankomst in Denekamp kregen zowel de leden als de vrijwilligers nog een heerlijk diner aangeboden bij ‘t Wubbenhof met daarbij enkele consumpties.

De voorzitter bedankte iedereen, onder meer de verpleegkundigen, de EHBO’ers en de chauffeur. Hierna werd nog even nagepraat over deze geweldige mooie dag.

Namens de Bijzondere Activiteiten, Marianne Stockmann en Herman Peterinck

Uw reactie