Algemeen

Reha steunt Lossers verenigingsleven met cashbackactie

LOSSER – Het Losserse reclamebureau Reha Reclame & Design komt in 2024 met een opvallende actie. Om de eigen webshop te promoten én de verenigingen binnen de gemeente Losser een steuntje in de rug te geven is er een cashback actie. Bij spandoeken die via de webshop op reha-shop.nl worden besteld krijgen de aangemelde verenigingen tien procent van een aankoopbedrag op hun rekening teruggestort.

Win-winsituatie

“Wij zijn een in Losser gevestigd bedrijf dat bekend is met het bloeiende verenigingsleven binnen de gemeente”, verteld eigenaar René Hazekamp. “Ik kom zelf ook uit Losser, ben lid van S.V. Losser en actief als fervent koorzanger. Ik ken best veel verenigingen uit de gemeente en hoor dat ze het in deze tijd mede door inflatie / energiekosten en dergelijke het moeilijk hebben om het financieel goed rond te krijgen. Hoe mooi is het dan om elkaar te helpen met een actie gezamenlijk met de verenigingen. Daarbij doen we zelf iets om bekendheid te geven aan de mogelijkheid om spandoeken te bestellen in de webshop van Reha, en geven we de verenigingen een steuntje in de rug. Dat is een win-winsituatie onder het mom van ‘wees loyaal, koop lokaal!’. 

Verenigingen steunen met een spandoek in de tuin

Met Reha willen we in relatief korte tijd iets betekenen voor de zichtbaarheid van onze klant, dat is waarvoor we het doen. Door het bieden van een persoonlijke klantervaring, een uitgebreid aanbod in assortiment en de uitstekende kwaliteit van onze producten, streven we ernaar onze klant zo goed mogelijk van dienst te zijn”, vervolgt Hazekamp enthousiast zijn verhaal. “Een goede manier om op te vallen is met een spandoek. Of het gaat om het trekken van aandacht van evenementen / potentiële klanten óf het maken van een feestelijk spandoek voor een partijtje, alles is mogelijk bij Reha.

Spandoeken kunnen gemakkelijk worden verplaatst en hergebruikt, waardoor ze een kosteneffectieve manier zijn om een merk te promoten of feestje nog zichtbaarder te maken. Je ziet steeds vaker de feestspandoeken in de tuinen bij Abrahamsfeestjes, mensen die zijn geslaagd, 25 worden, trouwen, met pensioen gaan etc. Deze doeken kunnen bij ons in de webshop ontworpen en besteld worden vanaf 45 tot 110 euro. Bij een groot spandoek van 110 euro heeft een vereniging al elf euro te pakken, wanneer tien leden dit doen hebben ze al vrij vlot 110 euro verdient.”

Toffe actie

Reha Reclame & Design spreekt van een toffe actie waarbij alle verenigingen binnen de gemeente Losser kunnen meedoen. Hiervoor moeten ze zich aanmelden voor 31 december aanstaande door te mailen naar info@reha-shop.nl. Vervolgens kunnen ze hun leden mobiliseren. De actie is toegankelijk voor iedereen. Zowel leden als niet-leden kunnen in 2024 bij een besteld spandoek onder ‘opmerkingen’ invullen welke aangemelde vereniging ze ondersteunen. Tien procent van het aanschafbedrag komt vervolgens terecht in de clubkas van de betreffende vereniging.

In de eerste week van januari 2024 worden de deelnemende verenigingen op de website vermeld. Reha Reclame is gevestigd aan de Nijverheidstraat 22 te Losser – Tel. 053 – 53 6 43 07.