Algemeen

Potgrond van Scouting Peerke Donders dat is een goed idee!

OLDENZAAL - Scouting Peerke Donders houdt op zaterdag 9 maart weer hun bekende potgrondactie. Van 09.00 tot 16.00 uur komen ze de bestelde potgrond bij u bezorgen. De tuinen zullen er aanstaande zomer in Oldenzaal weer prachtig bijliggen!

Deze actie heeft als doel om de vereniging financieel te steunen. Het opgehaalde geld komt 100% bij de jeugdleden terecht. Met het opgehaalde geld kunnen ze interessante programma’s voor de leden blijven organiseren.
Wilt u deze zomer uw tuin vol met bloeiende planten, dan is de potgrond van Scouting Peerke Donders een goed idee! Bestel daarom uw potgrond bij hen en u hoeft hier de deur niet meer voor uit. Want zij komen de potgrond op zaterdag 9 maart gratis bij u bezorgen.
Ze verkopen zakken potgrond van 40 liter van perfecte kwaliteit: één zak voor € 5,00, drie zakken voor € 14,00 en tien zakken voor € 45,00.
Woont u buiten Oldenzaal en wilt u de vereniging steunen en profiteren dat u hier de deur niet meer voor uit hoeft? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Bestellen kan als volgt
U kunt bellen/ whatsappen/ smsen met tel. 06-18202601 of u stuurt een mail naar actie@scouting-peerkedonders.nl.Vermeld bij u bestelling hoeveel zakken u wilt bestellen, naar welk adres het gebracht moet worden en uw telefoo
nnummer. Daarna ontvangt u van hen een verzoek tot betaling. Wilt u niet online en of vooraf betalen, vraag dan naar de mogelijkheden. De vrijwilligers zijn telefonisch na 17.00 uur te bereiken.

Dus koop uw potgrond bij de Scouting Peerke Donders. Daarmee helpt u niet alleen uw tuin, maar ook de Scouts. Tot ziens op zaterdag 9 maart.